Nieuw bij Bollaert: Watersilo’s voor bedrijven

De droogte en van de voorbije zomers, zet mensen en bedrijven aan tot actie. Water wordt schaars. We willen een steentje bijdragen aan het terugdringen van de klimaatverandering. Webshop Bollaert, gespecialiseerd in kunststoffen, metalen en verzinkte tanks, breidt daarom haar assortiment uit met een reeks grote watersilo’s.


Klik hier voor een volledig overzicht van onze watersilo’s.

Het bedrijfsleven wil zich ook aanpassen

Ook bedrijven zetten stappen om hun impact op het klimaat te verminderen. Ze zoeken naar betrouwbare en betaalbare tanksystemen voor de opslag van onder andere drinkwater, irrigatie water, proceswater, bluswater, water voor besproeiing van gewassen, enzovoort.

Team Bollaert: “ We zagen de voorbije jaren al een toename in de vraag naar watertanks bij particulieren. Nu is er een duidelijk trend waarbij ook bedrijven verspilling willen tegengaan en water bewuster en efficiënter willen inzetten. Wij helpen bedrijven daar graag bij.

Duurzame watersilo’s voor grote volumes water

Bollaert biedt sinds kort modulair opgebouwde gegalvaniseerde watersilo’s aan met een volume van 25.000 tot 400.000 liter. Deze watersilo’s zijn bedoeld voor permanente of tijdelijke opslag van grote hoeveelheden water. Ze worden geleverd als bouwpakket en zijn eenvoudig op te bouwen door 2 personen.

Bij de watersilo’s kunnen bijhorende accessoires zoals een afdekzeil, toevoeren, … besteld worden. Alle producten kunnen geleverd worden in België, Nederland of Frankrijk. Ze kunnen ook opgehaald worden in het depot in Wetteren (België).

Enkele watersilo’s uit ons aanbod:


0