Extra informatie over de levering van je opslagtank

Gratis levering tanks. Je bestelling afhalen? Dat kan op afspraak van maandag tot vrijdag. Vragen? Mail ons via sales@bollaert.email of bel ons op 09 369 13 81

Hoe verloopt de levering van je tank?

Bijna al onze tanks worden gratis geleverd in België. Dit betekent dat ook jouw bestelling straks netjes voor je woning of op de werf afgeleverd wordt.

Onze producten zijn net iets zwaarder en groter dan een boek of een laptop. Daarom wordt de levering uitgevoerd met een vrachtwagen die voorzien is van een laadklep. Kleinere kunststof tanks kan de chauffeur lossen zonder jouw aanwezigheid of hulp. Voor grotere of zwaardere tanks voorziet u zelf extra mankracht of losmaterieel.

Levering met een vrachtwagen met kraan is niet mogelijk. De tank wordt naast de vrachtwagen geleverd. Moet je de tank na de levering verplaatsen? Bijna al onze tanks zijn voorzien van handgrepen die het makkelijk maken om de tank met twee of meerdere personen te verplaatsen.

Over een verharde ondergrond, kan je bijvoorbeeld ook gebruik maken van één of meerdere “verhuiskarretjes”. Om zijn latere leveringen niet in het gedrang te brengen, kan de chauffeur niet helpen hierbij.

Hoe verloopt de levering van je tank?

Vanaf welk moment wordt de levering gepland?

Als een product op voorraad is, plannen wij de montage en de levering na de ontvangst van je bestelling en betaling.

Hoe snel en wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Toebehoren, pompen (apart), en kleinere tanks en dringende bestellingen, worden via een externe partner geleverd. De gemiddelde leveringstermijn voor dergelijke stock producten bedraagt tussen de 3 en 10 werkdagen na de ontvangst van je bestelling én betaling. Om de levering te volgen, ontvang je op het mailadres waarmee je bestelde een tracking link van “Colitrack” of “Bpost”.

De levering van grotere tanks plannen we zelf in. De gemiddelde leveringstermijn voor deze stockproducten bedraagt tussen de 4 en 10 werkdagen na de ontvangst van je bestelling én betaling. Gemiddeld 2 dagen op voorhand ontvang je op het mailadres waarmee je bestelde, een voorstel tot leveringsdatum. Om ongeveer het tijdstip van de levering te weten, kan je ons vanaf de namiddag voor de leveringsdag contacteren via mail of telefoon.

Vaak gestelde vragen

Kan ik mijn tank laten leveren op een zelf gekozen dag of tijdstip?

De dag of het tijdstip van de levering kan niet gekozen worden. Heb je een specifieke leveringstermijn in gedachten, vermeld dit dan duidelijk bij de bestelling.

Waar wordt de tank afgezet?

De tank wordt naast de vrachtwagen geleverd. Moet je de tank na de levering verplaatsen? Bijna al onze tanks zijn voorzien van handgrepen die het makkelijk maken om de tank met twee of meerdere personen te verplaatsen. Over een verharde ondergrond, kan je bijvoorbeeld ook gebruik maken van één of meerdere “verhuiskarretjes”. Om zijn volgende leveringen niet in het gedrang te brengen, kan de chauffeur niet helpen hierbij.

Kan ik mijn tank bij jullie komen ophalen? Wanneer kan dit?

Bij het bestelproces, kan je ervoor kiezen om zelf je bestelling af te halen in onze vestiging te Wetteren. Van zodra wij de bevestiging van je bestelling en betaling ontvangen hebben, contacteren wij je zelf via mail of telefoon om een afspraak in te plannen. Afhalen is iedere werkdag mogelijk, niet tijdens het weekend of op feestdagen.

Kan ik het leveringsadres nog aanpassen?

Het leveringsadres staat vermeld in zowel de orderbevestiging/pro forma factuur, als in de (automatische) mail bij het plannen/opvolgen van de levering. Merk je een fout, gelieve ons dan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Bij het (te) late verwittigen hiervan, kunnen bijkomende kosten in rekening gebracht worden.

Wat moet ik doen als mijn zending beschadigd is?

Als je schade vaststelt bij de levering, dan dien je dit te noteren op de leveringsbon van de chauffeur, of je kan de levering weigeren. Als u na levering nog schade vaststelt die onmogelijk zichtbaar was bij de levering, dient u deze binnen de 24 uur na de levering te melden, bij voorkeur schriftelijk en vergezeld van een (paar) foto(‘s) van de schade.

Beschikken jullie over een kraanwagen?

Levering met een vrachtwagen met kraan is niet mogelijk. De levering wordt uitgevoerd met een vrachtwagen die voorzien is van een laadklep. Kleinere kunststof tanks kan de chauffeur lossen zonder jouw aanwezigheid of hulp. Voor grotere of zwaardere tanks voorziet u zelf extra mankracht of losmaterieel.

Mijn adres is niet bereikbaar voor een (grote) vrachtwagen. Wat nu?

Contacteer ons vrijblijvend voor je je bestelling plaatst. Onze logistieke verantwoordelijke bekijkt jouw vraag, eventueel in overleg met onze logistieke partners. Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een gepaste oplossing.

© 2021 Bollaert bv | Mazouttanks - Regenwaterputten - Septische putten - Tanks voor AdBlue®
Koningin Astridlaan 63, BE 9230 Wetteren - sales@bollaert.email - Tel. 09 369 13 81 - Fax. 09 324 04 84
BTW BE 0730 881 637