Over ons

Gratis levering tanks. Je bestelling afhalen? Dat kan op afspraak van maandag tot vrijdag. Vragen? Mail ons via sales@bollaert.email of bel ons op 09 369 13 81

Welkom bij Bollaert, de online specialist in tanks voor particulieren en professionals

Over Bollaert

Bollaert is een webshop gespecialiseerd in kunststoffen, metalen en verzinkte tanks voor particulieren en professionals. Ons assortiment bestaat uit mazouttanks, regenwatertanks, septische putten, dieseltanks, tanks voor AdBlue® en toebehoren. Alle producten worden ofwel geleverd in België, Nederland en Frankrijk of kunnen opgehaald worden in ons depot in Wetteren (België).

Onze troeven

  • Grote voorraad en korte levertijden

    Bollaert heeft de meeste tanks op voorraad. Bij Bollaert kan je online een bestelling plaatsen en binnen de 48 uren jouw bestelling komen ophalen. We leveren in België, Nederland en Frankrijk. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen transportdienst en van externe transporteurs.
  • Kwaliteit

    Bollaert staat voor kwaliteit en duurzaamheid. We werken alleen met producten en materialen die we goed kennen en die we zelf hebben getest en gecontroleerd.
  • 24/7 open met professionele ondersteuning

    Op onze webshop kan je verschillende types tanks en bijhorende stukken bestellen wanneer je wil en waar je ook bent. Wil je ook graag persoonlijk advies? Een team van professionals is telefonisch bereikbaar tijdens de werkuren. We helpen je graag om de juiste tank en bijhorende producten te vinden voor jouw renovatie- of bouwproject. Vraag gerust naar Alain of Stef, de ingenieur van dienst.

 

over

Meer dan 75 jaren ervaring

Bollaert is een Belgisch familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht door Maurice Bollaert. Samen met zijn vader was hij de vaste leverancier van landbouwmateriaal voor landbouwers uit de regio. De eerste vrachtwagen werd hetzelfde jaar in gebruik genomen en het leveringsgebied nam al snel toe.

In het begin van de jaren '90 werd de leiding doorgegeven aan de jongere generatie en het bedrijf specialiseerde zich in het leveren van mazouttanks en het monteren van bijhorende pompsystemen.
Omwille van de toenemende vraag naar kunststoffen tanks, werd het gamma mazouttanks vanaf het jaar 2000 sterk uitgebreid. Daardoor kan Bollaert vandaag een ruim assortiment aan mazouttanks aanbieden met o.a. koppelbare en UV-bestendige tanks. In dezelfde periode werden met succes twee bijkomende productlijnen gelanceerd: regenwatertanks, zowel bovengronds als ondergronds, en septische tanks in kunststof.

Onze activiteiten breidden al snel uit tot voorbij de Belgische landsgrenzen. Om op een vlotte manier de stijgende buitenlandse vraag te kunnen beantwoorden, werd in 2010 een eerste webshop opgericht, specifiek voor de Franse markt. Kort daarna volgden ook webshops voor de Vlaamse, Waalse en Nederlandse markt.

Bollaert levert in België, Nederland en Frankrijk

© 2021 Bollaert bv | Mazouttanks - Regenwaterputten - Septische putten - Tanks voor AdBlue®
Koningin Astridlaan 63, BE 9230 Wetteren - sales@bollaert.email - Tel. 09 369 13 81 - Fax. 09 324 04 84
BTW BE 0730 881 637