Bespaar tot 50% op de Adblue prijs

Om luchtvervuiling en smog tegen te gaan, legt de Europese wetgeving sinds 2005 eisen op aan de uitstoot van dieselvoertuigen. AdBlue® is een heldere, niet giftige ureumoplossing, die de uitlaatgassen van dieselmotoren minder vervuilend maakt. In België is AdBlue® ondertussen verplicht voor de meeste dieselmotoren. Nieuwe generaties diesel vrachtwagens, tractoren, landbouwmachines en personenauto’s moeten daarom regelmatig AdBlue® tanken. Zoniet zal het voertuig niet meer starten en moet een erkende technieker worden ingeschakeld om het voertuig te repareren.

Adblue prijs: grote prijsverschillen

Recente ontwikkelingen op de energiemarkt, zorgen voor een forse stijging van de adblue prijs. Begin 2022 lag de adblue prijs aan de pomp in tankstations tussen 0,60 euro en 1 euro per liter. Wanneer je AdBlue® in bulk aankoopt dan ligt de adblue prijs een pak lager, rond 0,30 euro per liter. Als transportbedrijf of als jouw onderneming beschikt over een groot wagenpark, valt het te overwegen zelf een AdBlue® tank te plaatsen waar uw bestuurders AdBlue® kunnen tanken. Hiermee kom je tot 50% goedkoper uit in vergelijking met tankstations.

Waarop letten als je een AdBlue® tank wil plaatsen?

Het is aangeraden om AdBlue® niet bloot te stellen aan direct zonlicht en te bewaren tussen -11°C en 30°C om alle eigenschappen van het product te bewaren. Bij Bollaert hebben we een uitgebreide reeks tanks in ons aanbod (van 200 tot 15000 liter) die voldoen aan deze voorwaarden. Alle tanks voor AdBlue® en alle koppelingen, toebehoren,… worden door ons voorzien in de juiste materialen (inox, bepaalde kunststoffen …). Daarnaast zijn ze uitgerust met een pompsysteem voor AdBlue®, waardoor bestuurders vlot en veilig AdBlue® kunnen tanken.

Bekijk hier onze AdBlue® tanks

Bij Bollaert hebben we een ruim assortiment tanks in ons aanbod (van 200 tot 15000 liter) die het makkelijker en goedkoper maken om zelf AdBlue® te tanken!

Zie ons complete gamma aan AdBlue® tanks!

0